Direct naar hoofdinhoud
Digitale tekening van het historische kerkgebouw dat deel uitmaakt van het multifunctioneel centrum in Siddeburen.

Ontmoetingsplek Siddeburen

Het inrichten van een plein als nieuwe ontmoetingsplek voor de inwoners van Siddeburen.

Siddeburen bouwt een centrum met meerdere functies waarvan het versterkte historische kerkgebouw ook deel uitmaakt. Voor het inrichten van het plein voor het multifunctionele centrum en de kerk ontvangt de gemeente Midden-Groningen een bijdrage.

Ontmoeten en ontspannen
Het wordt een veilig en prettig plein waar inwoners van Siddeburen en bezoekers van het centrum elkaar kunnen ontmoeten, zich kunnen ontspannen, kortom waar de saamhorigheid wordt versterkt. Door het aanleggen van het plein is er ook winst te behalen op het gebied van waterafvoer, de verkeersveiligheid en openbaar vervoer.


Dit project maakt deel uit van gemeente Midden-Groningen:

‘Hart voor Midden-Groningen’ is de titel van het lokaal programma voor de gemeente Midden-Groningen.  Het programma verbeterd de leefbaarheid en geeft perspectief voor de toekomst. In samenwerking met inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties zijn ongeveer 45 projecten benoemd die de gemeente de komende tien jaar gaat uitvoeren. Voor dit lokale programma is 55 miljoen euro…

Dit project maakt deel uit van het lokaal programma:

De gemeenten in het aardbevingsgebied zijn samen met hun inwoners aan de slag gegaan om invulling te geven aan een lokaal programma dat bijdraagt aan de toekomst van Groningen.

Zelf ook een goed idee voor de toekomst van Groningen?

Projectdetails

Thema
Status
Aanvrager
Gemeente Midden-Groningen
Bijdrage Nationaal Programma Groningen
€ 250.470

Meer projecten van gemeente Midden-Groningen: