Direct naar hoofdinhoud
Decoratieve afbeelding van jongeren die naar de opkomende zon kijken

Jongeren met Toekomst

Jongeren een betere toekomst geven door ze te ondersteunen met het oplossen van schulden en helpen grip te krijgen op de financiën.

Gemeente Midden-Groningen wil jongeren van 18 tot 27 jaar een kans geven op een betere toekomst door ze te ondersteunen met het oplossen van schulden en het helpen grip te krijgen op de financiën. Dit doet de gemeente met het project Jongeren met Toekomst.

Leren omgaan met geld
Kredietbank Midden-Groningen richt zich samen met de gemeente actief op de gedragskant; het leren omgaan met geld en actieve begeleiding naar werk of school en dus preventief met het probleem omgaan. Door middel van scholing of werk kan de basis worden gelegd voor een stabiele financiële situatie en een betere toekomst.


Dit project maakt deel uit van het lokaal programma:

De gemeenten in het aardbevingsgebied zijn samen met hun inwoners aan de slag gegaan om invulling te geven aan een lokaal programma dat bijdraagt aan de toekomst van Groningen.

Zelf ook een goed idee voor de toekomst van Groningen?

Projectdetails

Thema's
Jaartal van goedkeuring
2021
Aanvrager
Gemeente Midden-Groningen
Partners
Kredietbank Midden-Groningen, Bedrijf voor Werk, Re-integratie en Inkomen (BWRI), Aletta Jacobs College, Stichting Kwartier Zorg & Welzijn
Bijdrage Nationaal Programma Groningen
€ 1.858.464

Meer projecten van het lokaal programma: