Fondsenmiddag

Heb jij een idee dat bijdraagt aan de toekomst van Groningen en ben je op zoek naar advies of financiering? Twee subsidieregelingen waarvoor je bij ons terecht kunt met bewonersinitiatieven zijn het Impulsloket en het Loket Leefbaarheid. Komt je idee niet aan in aanmerking voor deze regelingen? We kijken graag met je mee naar een andere oplossing, daarom organiseren we samen met Ideeƫnbank Groningen jaarlijks Fondsendagen om je verder op weg te helpen met jouw idee of project.

Hoe werkt het?

Tijdens de Fondsendag presenteer jij je idee voor verschillende adviseurs en fondsen. Adviseurs van bijvoorbeeld Stichting Groninger Dorpen, Samenwerkingsverband Noord-Nederland, CMO-STAMM en GroBusiness zijn aanwezig en helpen je bij het verder ontwikkelen van je plan of het zoeken naar financieringsmogelijkheden. Regionale en landelijke fondsen zijn aanwezig bij pitches die voor hun kansrijk kunnen zijn.

Pitch

Ook als je plan nog niet helemaal uitgewerkt is krijg je tips over de financiering van je idee. Je krijgt maximaal vijf minuten de tijd om jouw idee of project toe te lichten, oftewel te pitchen. Korter mag ook. De aanwezige adviseurs en fondsen hebben vooraf jouw projectbeschrijving gelezen. Let op: de bijeenkomst vindt plaats om advies te krijgen en contact te leggen met fondsen, niet om direct een aanvraag te doen.

Na jouw presentatie van vijf minuten zijn er nog vijf minuten waarin de adviseurs en fondsen kunnen reageren. In de week na je pitch nemen we contact met je op om te checken of je nog vragen hebt en om eventuele contactgegevens door te sturen.

Deelnemen?

De Fondsendag wordt jaarlijks twee keer georganiseerd, na de zomer organiseren we de volgende. De datum volgt binnenkort. Op de hoogte blijven? Houd de website in de gaten, schrijf je in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook of LinkedIn.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via of 050 752 75 28.

Niets missen over de Fondsendag en ander nieuws van Nationaal Programma Groningen? Schrijf je hieronder in voor de algemene nieuwsbrief.

Nieuwsbrief ontvangen?