Nieuwsbrieven

Lachende gespreksleider is aan het beeldbellen met zijn groep tijdens Toukomst bundelsessies
Bekijk nieuwsbrief

Juli 2020

We zijn gestart met het bundelen van de ideeën voor Toukomst. Een nieuw project ontvangt een bijdrage, het thematisch programma is goedgekeurd en de onafhankelijke commissie is volop aan de slag.

Sfeerbeeld van een opa met zijn kleinzoon die buiten aan het spelen zijn. De opa houdt een blaadje vast.
Bekijk nieuwsbrief

April 2020

De website is in een nieuw jasje gestoken en uitgebreid met bijvoorbeeld meer informatie over hoe je mee kunt doen en de projecten die een bijdrage hebben ontvangen.

Nieuwsbrief ontvangen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jongeren spelen op school het Toukomstspel.
Bekijk nieuwsbrief

Februari 2020

We roepen elke Groninger met Toukomst op om met grote ideeën te komen voor de toekomst van onze provincie. Ook Loket Leefbaarheid staat niet stil.

Kerk Garmerwolde - door Ronny Benjamins
Bekijk nieuwsbrief

September 2019

Vier nieuwe projecten, die zijn ingediend door gemeenten in het aardbevingsgebied en de provincie Groningen, zijn vandaag goedgekeurd.

Bekijk nieuwsbrief

Juni 2019

De dertien projecten die beoordeeld zijn door het bestuur ontvangen een bijdrage vanuit Nationaal Programma Groningen. Ook is gesproken over het programmakader.

Bekijk nieuwsbrief

Mei 2019

De 38 projecten die zijn beoordeeld door het bestuur kunnen starten! Verder zijn er afspraken gemaakt over het toekomstbeeld en het dagelijks bestuur.

Bekijk nieuwsbrief

April 2019

Bestuursvoorzitter René Paas en programmadirecteur Siem Jansen vertellen in een interview over Nationaal Programma Groningen.