Direct naar hoofdinhoud
Logo van EPI Kenniscentrum

EPI-Kenniscentrum 2.0

Het verzorgen van kennisprogramma's die de regio versterken en het ontwikkelen van activiteiten, workshops en trainingen.

Het EPI-kenniscentrum is een samenwerkingsverband van Alfa-college, Rijksuniversiteit Groningen en Hanzehogeschool Groningen en verzorgt kennisprogramma’s die de regio versterken. Tevens ontwikkelt het kenniscentrum samen met stakeholders diverse activiteiten, variërend van maatwerk en scholingsprogramma’s tot workshops, masterclasses en trainingen. Het gaat om bevingsbestendig (ver)bouwen, vakmanschap, maatschappelijke dilemma’s, veiligheid en techniek.

De financiering vanuit Nationaal Programma Groningen zorgt ervoor dat het EPI-kenniscentrum door kan gaan met het verzorgen, analyseren, in gang zetten en ontwikkelen van haar activiteiten.


Dit project maakt deel uit van het provinciaal programma:

Het provinciaal programma draagt bij aan projecten die vaak gemeentegrens overstijgend zijn, maatschappelijke thema’s waar vaak een provinciale aanpak voor nodig is.

Zelf ook een goed idee voor de toekomst van Groningen?

Projectdetails

Thema
Jaartal van goedkeuring
2019
Status
Aanvrager
Provincie Groningen
Partners
Nationaal Coördinator Groningen (NCG) , Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM), Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen (TCMG), Werk in Zicht, SSPB Praktijkcentrum Bouw, Leerbouwen, Coöperatie Restauratie Noord, Restauratie Opleidingsprojecten (ROP), ROC Friese Poort
Projectbudget
€ 1.355.000
Bijdrage Nationaal Programma Groningen
€ 425.000

Meer projecten van het provinciaal programma: