Fietsverhuur Zoutkamp

Een fietverhuurbedrijf om in te spelen op het groeiende toerisme in Zoutkamp.

Zoutkamp trekt steeds meer toerisme naar zich toe. Het verhuren van fietsen speelt hierop in en biedt mensen de gelegenheid om rustig de omgeving te verkennen. Als geboren en getogen Zoutkampers kennen de initiatiefnemers de omgeving als geen ander, waardoor er van een gevarieerd aanbod aan fietsroutes te genieten is.

Zoutkamp verkennen

De fietsen zijn hoofdzakelijk elektrisch en van hoge kwaliteit omdat het een uitgestrekt gebied is en jong en oud van de omgeving kan genieten. Ook zullen de initiatiefnemers een beperkt aanbod normale fietsen aanbieden. De verhuur wordt zo veel mogelijk geautomatiseerd via internet. Dankzij een samenwerking met RouteBureau Groningen worden de mooiste routes beschikbaar met alle highlights van het gebied.

Een groene uitstraling vindt het verhuurbedrijf belangrijk. In de toekomst gaan ze op zoek naar het aanbieden van ander elektrisch vervoer, zoals steps een scooters. En ook pechhulp staat op de planning.


Contactpersoon Nationaal Programma Groningen
Meer informatie
Dit project maakt deel uit van programma bewonersinitiatieven:

Het programma bewonersinitiatieven is er voor inwoners van de provincie Groningen die een goed idee of initiatief hebben, dat bijdraagt aan de toekomst van Groningen. Er zijn twee loketten, namelijk Loket Leefbaarheid en het Impulsloket, waar je financiële ondersteuning voor bewonersinitiatieven kunt krijgen.

Zelf ook een goed idee voor de toekomst van Groningen?

Projectdetails

Status
Aanvrager
Fietsverhuur Zoutkamp
Partners
Fietsverhuur Zoutkamp
Projectbudget
€ 30.000
Bijdrage Nationaal Programma Groningen
€ 15.000