Logo van Noorden Digitaal

Digitale Top Groningen

De Digitale Top zet Groningen en Noord-Nederland op de kaart als voorloper in de transitie naar een digitale samenleving en een digitale economie. Groningen wordt daarmee koploper in digitaal Europa, met uitstraling naar het brede MKB-bedrijven in de regio. De Digitale Top vindt plaats in 2020. De Conferentie Nederland Digitaal is in 2018 voor de…

De Digitale Top zet Groningen en Noord-Nederland op de kaart als voorloper in de transitie naar een digitale samenleving en een digitale economie. Groningen wordt daarmee koploper in digitaal Europa, met uitstraling naar het brede MKB-bedrijven in de regio.

De Digitale Top vindt plaats in 2020. De Conferentie Nederland Digitaal is in 2018 voor de eerste keer georganiseerd. De organiserende partijen beraden zich nu op een vervolg, waarbij de locatiekeuze een van de punten is. De ambitie van de Provincie Groningen is gericht op het naar Groningen halen van de tweede editie van Digitale Top.


Contactpersoon project
Meer informatie
Dit project maakt deel uit van provinciaal programma:

Het provinciaal programma draagt bij aan projecten die vaak gemeentegrens overstijgend zijn, maatschappelijke thema’s waar vaak een provinciale aanpak voor nodig is.

Zelf ook een goed idee voor de toekomst van Groningen?

Projectdetails

Status
Aanvrager
Provincie Groningen
Bijdrage aan ambities
Partners
Rijksuniversiteit Groningen, Groningen Digital Business Center, Samenwerking Noord, Hanzehogeschool/Digital Society Hub
Bijdrage Nationaal Programma Groningen
€ 25.000