Het dorp Zoutkamp heeft een unieke ligging aan een knooppunt waar vier waters samenkomen. Op dit moment heeft het dorp nog geen bootverhuur voor mensen die een dagje Zoutkamp bezoeken, daar brengt Bootverhuur Zoutkamp verandering in.

Sloepverhuur met routes om omgeving te verkennen
Vanuit Jachthaven Hunzegat starten zij met de verhuur van sloepen. Bezoekers die de boten huren van Bootverhuur Zoutkamp krijgen routes mee met eetgelegenheden in de omgeving, musea en bezienswaardigheden. Ze geven Groningers, Stadjers en toeristen de mogelijkheid om het Lauwersmeer, de Groninger Diepen en Maren te verkennen en te bewonderen en dragen bij aan de leefbaarheid in onze provincie.

Samenwerking met Jachthaven Hunzegat
In samenwerking met de jachthaven mogen de dagjesmensen gebruikmaken van alle faciliteiten zoals het sanitair, parkeergelegenheid, water en stroom. Bootverhuur Zoutkamp heeft hun eigen steiger waar gasten, jong en oud, veilig op de boot stappen.


In december 2021 gingen we ‘On Tour’ in gemeente Het Hogeland. We bezochten het Impusloketproject Bootverhuur Zoutkamp en keken hoe het ervoor stond.