Fotografie: Bas Meelker

Ons Nij Begun maken we samen

Naar aanleiding van het eindrapport van de Parlementaire Enquêtecommissie ‘Groningers boven Gas’ zijn verschillende maatregelen aangekondigd in de kabinetsreactie Nij Begun. Een van de onderdelen daarvan is de Economische Agenda.

Economische agenda

Jakob Klompien is begin april begonnen als kwartiermaker van de Economische Agenda Nij Begun. De Economische Agenda beschrijft hoe de komende 30 jaar geïnvesteerd wordt in projecten in Groningen en Noord-Drenthe om de regionale economie te versterken. Samen met gemeenten, provincie, waterschappen, inwoners, volksvertegenwoordigers, maatschappelijke organisaties, ondernemers en de Rijksoverheid werken we aan deze economische agenda, waarin ook de rol van ons programma duidelijk gaat worden.

Website

Op de website Nij Begun vind je alles over de verschillende agenda’s, nieuwsberichten en de bijeenkomsten waar je naartoe kunt gaan.


Lees meer…