In memoriam Ton Runneboom

Het bestuur ontving het verdrietige bericht dat bestuurslid Ton Runneboom begin februari plotseling overleden is.

Ton was een gewaardeerd bestuurslid bij ons programma en CEO van Cellicon. Hij heeft zich de afgelopen jaren ingezet voor het thema chemie binnen ons programma, waar wij hem zeer dankbaar voor zijn.

In deze periode heeft hij zich laten zien als een betrokken en actief bestuurslid. Hij dacht mee over de grote vraagstukken rondom ons programma. Niet alleen tijdens de vergaderingen, maar juist ook daarbuiten. Hij was beschikbaar voor overleg en gaf waardevolle ongevraagde adviezen. Zijn maatschappelijke gedrevenheid voor Groningen heeft hij daarin laten zien. Het plotselinge verlies laat een open plek achter die niet eenvoudig op gelijkwaardig niveau ingevuld kan worden.

Onze steun gaat uit naar zijn familie en nabestaanden.


Lees meer…