Loket Leefbaarheid op locatie

Kan jij wel wat hulp gebruiken bij het doen van een aanvraag bij Loket Leefbaarheid? Groninger Dorpen komt graag naar je toe om te helpen.

Heb je een goed idee voor jouw dorp of buurt? Bijvoorbeeld voor de straat, het buurt- of dorpshuis of de sportvereniging? Of misschien heb je een leuk plannetje voor een activiteit of een evenement? Als je hiervoor geld nodig hebt en het idee draagt bij aan de leefbaarheid, dan kun je een aanvraag doen bij Loket Leefbaarheid. Tot maximaal € 10.000.

Hulp nodig? Loket Leefbaarheid op locatie!

Hulp nodig? Verzamel een klein clubje mede-enthousiastelingen uit jouw dorp of buurt en neem contact op met Loket Leefbaarheid. Groninger Dorpen organiseert vervolgens in jouw eigen dorp of buurt twee overleggen.

  • Tijdens het eerste overleg bespreek je het idee, schrijf je aan het plan en ook krijg je een uitleg over hoe je een begrotings- en dekkingsplan moet maken.
  • Bij het tweede overleg staat de definitieve aanvraag centraal. Na een gezamenlijke laatste check van het plan en de begrotingen en we ze je om de aanvraag in te dienen.

Contact
Wil je meer weten over Loket Leefbaarheid op locatie? Bel of mail gerust met Nikkie Pontier voor meer informatie of maak een afspraak.


Lees meer…