Subsidie voor Groninger Voedseltuinen

Goed nieuws! De subsidieregeling Groninger Voedseltuinen is opengesteld. Dat betekent dat je een aanvraag kunt doen voor een startsubsidie. De subsidie is bedoeld voor tuinders die een voedseltuin willen starten op grond van de gemeente.

Met deze subsidie is het mogelijk om veertien voedseltuininitiatieven in de provincie Groningen te ondersteunen. Met ruimte om later nogmaals negen extra te helpen. Een deel van de subsidie is namelijk een lening, zodra deze lening is afgelost is er ruimte voor deze voedseltuinen. De subsidieregeling is onderdeel van het Toukomstproject ‘Elk dorp een eigen voedseltuin‘. De volledige regeling en de spelregels vind je op onze website.

Meer info? Kijk dan op de website van de Stichting Groninger Voedseltuinen.


Lees meer…