Vrouw in een klein houten hutje tussen lang uitgestrekte akkers.

Insturen van ideeën voor Toukomst verlengd tot en met 31 maart

We hebben besloten om het insturen van ideeën voor het project Toukomst met bijna twee weken te verlengen, tot en met dinsdag 31 maart. “De afgelopen dagen is ons meerdere keren gevraagd om er wat meer tijd voor uit te trekken. In deze heftige periode is het heel begrijpelijk dat mensen iets anders aan hun hoofd hebben. We geven daarom graag gehoor aan dit verzoek”, aldus Siem Jansen.

Reden voor het uitstellen is dat door het coronavirus deze week verschillende activiteiten niet door kunnen gaan. Ook kan door de omstandigheden pas later worden gestart met het bundelen van ideeën.

De komende tijd

Team Toukomst is momenteel bezig met de analyse van de ideeën en de voorbereiding van het bundelen. Hierbij leggen ze waar mogelijk alvast contact met indieners en betrokken organisaties. Afhankelijk van de coronamaatregelen zullen we de planning verder uitwerken. We houden jullie op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.


Lees meer…