Win twee dinerplekken voor het Oogstfeest

Toukomstproject Elk dorp een eigen voedseltuin viert tijdens het Oogstfeest op 14 september de oogst van de voedseltuinen in de provincie Groningen. Een waardevol moment om met zoveel mogelijk bezoekers feestelijk stil te staan bij wat de natuur ons te bieden heeft. Bij locatie Voedseltuin De Blije Bodem staat het feest in het teken van één centraal thema: iets tot in de bodem uitzoeken. Want van een gezonde bodem wordt iedereen blij; van mens tot micro organisme. Overdag staan verschillende workshops, lezingen en andere activiteiten op het programma voor jong en oud.

Meedoen met de actie

Om het 5-jarig bestaan van Nationaal Programma Groningen te vieren stelt project Elk dorp een eigen voedseltuin twee dinerplekken voor het Oogstfeest bij de Blije Bodem beschikbaar. Het Oogstfeest begint om 12.00 uur, om 17.00 uur is er muziek en om 18.00 uur zijn er twee plekken aan de dinertafel voor de winnaars van deze actie gereserveerd. Bekijk het programma hieronder:

Voorwaarden voor deze actie:

  • De actie loopt van 9 juli 2024 tot en met 26 augustus 2024
  • Het diner is het enige betaalde onderdeel van het Oogstfeest, je wint hiervoor twee kaarten. De rest van de dag ben je natuurlijk ook van harte welkom.
  • Iedere Groninger kan meedoen
  • We bellen of mailen de winnaar op 27 augustus 2024 met het goede nieuws

Doe mee