Drie personen in Het Hogeland promoten de voorstelling van project Gronings Vuur

Win twee kaartjes voor Gronings Vuur in Het Hogeland

Gronings Vuur gaat in vijf jaar tijd als een lopend vuurtje door alle gemeentes in de provincie Groningen. Het Toukomstproject brengt in elke gemeente het gesprek op gang over de uitdagingen die de toekomst met zich meebrengt, zoals leefbaarheid en klimaatverandering.

In Het Hogeland werkt Gronings Vuur toe naar de voorstelling Hooge Tonen, dat niets in stilte achterblijft. Dit is een muzikale vertelling over de toekomst van Het Hogeland. Onder leiding van componist en muzikant Bart de Vrees en theatermaker en choreograaf Lies van de Wiel maakt het project een voorstelling midden in het prachtige weidse landschap van Het Hogeland. Vragen zoals ‘Hoe en waar wonen we in de toekomst?’, ‘Hoe ziet het landschap van de toekomst er uit?’, ‘Wat eten we dan?’ en ‘Hoe klinkt de Groningse taal?’, staan centraal.

Meedoen met de actie

De voorstelling Hooge Tonen speelt op 25, 26, 27, 28 en 29 september in Landgoed Verhildersum in Leens. Wie weet ben jij erbij! Gronings Vuur heeft ter viering van het 5-jarig bestaan van Nationaal Programma Groningen 2 kaartjes beschikbaar gesteld om te verloten. Meedoen? Vul dan hieronder je gegevens in. We brengen de winnaar telefonisch of via e-mail op de hoogte.

Voorwaarden voor deze actie:

  • De actie loopt van 14 mei 2024 tot en met 24 juni 2024. 
  • Iedere Groninger kan meedoen. 
  • We bellen of mailen de winnaar op 25 juni 2024 met het goede nieuws. 
  • Je kunt vervolgens via de mail aan ons doorgeven op welke datum jij graag naar de voorstelling gaat.  

Aanmelden