Win het bordspel GRUNN

Toukomstproject GRUNN pioniers in de provincie ging over het ontwikkelen van een spel over de provincie Groningen. Inmiddels is het project afgerond en liggen de spellen in de winkels.

Het spel

GRUNN biedt informatie en kennis over het ontstaan van het Groningse landschap in een nieuwe en laagdrempelige vorm. Het wekt nieuwsgierigheid en spelers worden verleid het landschap te verkennen en musea te bezoeken.

Aan de hand van tegels bouw je je eigen provincie. Je ontgint verschillende landschapssoorten zoals veen en kwelders, werpt wierden op, bouwt kerken en boerderijen, maakt polders en legt waterwegen en dorpen aan. De speler die de meeste punten verzamelt wint. Het basisspel is al erg leuk, maar door een scenariokaart in te zetten, kun je het spel veranderen. Deze kaarten zijn te verzamelen bij 31 deelnemende musea in de provincie. Om het spel compleet te maken, moet je dus de hele provincie bezoeken!

Meedoen met de actie

Ter viering van het 5-jarig bestaan van Nationaal Programma Groningen verloten we twee keer het bordspel GRUNN van Toukomstproject GRUNN prioniers in de provincie. Meedoen? Vul dan hieronder je gegevens in. We brengen de winnaar telefonisch of via e-mail op de hoogte.

Voorwaarden voor deze actie:

  • De actie loopt van 25 juni 2024 tot en met 26 augustus 2024.
  • Iedere Groninger kan meedoen.
  • We bellen of mailen de winnaar op 27 augustus 2024 met het goede nieuws.