Afbeelding van De Graanrepubliek gevestigd in de Oude Remise in Bad Nieuweschans

Win een rondleiding door de Graanrepubliek met proeverij voor twee personen (afgelopen)

Het project ‘De Graanrepubliek’ gaat over het produceren van ambachtelijk voedsel gemaakt van Gronings graan. Dat gebeurt in de Oude Remise, een voormalige stoomlocomotievenloods in Bad Nieuweschans. Op deze plek maken ze onder andere brood, muesli, pasta, bier en jenever. Met een bijdrage vanuit het nationaal programma hielp gemeente Oldambt de vereniging achter het project om het pand geschikt te maken voor de vestiging van nieuwe bedrijven en een ervaringscentrum in te richten voor bezoekers en toeristen. In dit ervaringscentrum kunnen bezoekers kennis maken met ambachtelijke productieprocessen en producten komen proeven!  

Meedoen met de actie

Beleef jij binnenkort de Graanrepubliek Experience? De Graanrepubliek verloot 2 keer een rondleiding en proeverij voor twee personen ter ere van ons 5-jarig bestaan. Tijdens de experience neemt de Graanrepubliek je mee op een reis door de stokerij, brouwerij en bakkerij. De plek waar de makers de smaak van het graan weten te perfectioneren tot de beste producten. Als je geluk hebt zie je de makers live aan het werk. Je sluit de tour af met een proeverijplank in het Proeflokaal, inclusief Hooghoudt jenever, Eggens bier en brood van Bakker Wiebrand. Liever alcoholvrij? Dit is uiteraard ook mogelijk. Meedoen? Vul dan hieronder je mailadres in. We brengen de winnaar via de mail op de hoogte.

Voorwaarden voor deze actie:

  • De actie loopt vanaf 11 maart 2024 tot en met 22 april 2024. 
  • Iedere Groninger kan meedoen. 
  • We verloten 2 keer een rondleiding en proeverij voor twee personen. 
  • De experience vindt plaats op een door jou uit te kiezen zaterdagmiddag om 14.30 uur. De rondleiding en proeverij duren samen ongeveer een uur. 
  • We mailen de winnaars op 23 april 2024 met het goede nieuws. 

Aanmelden