boten van project bootverhuur zoutkamp

Win een ochtend varen bij Bootverhuur Zoutkamp

Impulsloketproject Bootverhuur Zoutkamp verhuurt boten in de haven van Zoutkamp. Dit vissersdorp heeft een unieke ligging aan een knooppunt waar vier wateren samenkomen, een prachtige plek om te varen!

Bezoekers die de boten huren van Bootverhuur Zoutkamp krijgen routes mee met eetgelegenheden in de omgeving, musea en bezienswaardigheden. Het project geeft Groningers, Stadjers en toeristen de mogelijkheid om het Lauwersmeer, de Groninger Diepen en Maren te verkennen en te bewonderen. Bootverhuur Zoutkamp draagt bij aan de leefbaarheid in onze provincie.

Meedoen met de actie

Om het 5-jarig bestaan van Nationaal Programma Groningen te vieren stelt Bootverhuur Zoutkamp één ochtend varen beschikbaar. In boot Whaly new Classic 450 geniet jij samen met maximaal 7 anderen van de prachtige Groningse wateren.

Zin gekregen om het water op te gaan? Doe mee met de actie en wie weet geniet jij binnenkort met familie en/of vrienden van een mooie vaartocht. Vul het formulier hieronder in om mee te doen. De winnaars brengen we via telefoon of mail op de hoogte.

Voorwaarden voor deze actie:

  • De actie loopt van 28 mei 2024 tot en met 8 juli 2024
  • Je wint een ochtenddeel varen van 09.00 tot 13.00 uur in de Whaly new Classic 450 boot
  • Iedere Groninger kan meedoen
  • We bellen of mailen de winnaar op 9 juli 2024 met het goede nieuws
  • In overleg met Bootverhuur Zoutkamp kun je een ochtend uitkiezen tussen het moment van winnen en 30 september 2024.

Aanmelden