Fotografie: Nienke Maat

Win twee kaarten voor voorstelling ‘De Grote Vloed’ van Zummerbühne (afgelopen)

Toukomstproject Zummerbühne is een groots openlucht muziektheaterspektakel dat jaarlijks met een nieuwe voorstelling op een andere locatie in de provincie neerstrijkt. Bekende acteurs en musici vertellen samen met de lokale bevolking een verhaal dat linkt aan de provincie. Een maand lang is de voorstelling te zien. Honderden mensen werken er aan mee, duizenden mensen bezoeken de voorstelling. Zummerbühne zorgt daarmee voor een versterking van de culturele en de sociale infrastructuur. Maar bovenal laat het zien hoe mooi Groningen is en wat we samen voor elkaar kunnen krijgen!

Meedoen met de actie

Na ‘Hollands Hoop’ in de zomer van 2022 en ‘Ripperda’ in de zomer van 2023, is het komende zomer de beurt aan ‘De Grote Vloed’. Deze voorstelling gaat over de kracht van water, liefde, en opstand. Met livemuziek door een groot orkest en koor, speelt de voorstelling van 14 augustus tot en met 8 september 2024 in Oosterwijtwerd. Jij kan erbij zijn!

Zummerbuhne heeft ter viering van het 5-jarig bestaan van Nationaal Programma Groningen 2 kaartjes beschikbaar gesteld om te verloten. Meedoen? Vul dan hieronder je mailadres in. We brengen de winnaar via de mail op de hoogte. 

Voorwaarden voor deze actie:

  • De actie loopt van 11 maart 2024 tot en met 8 april 2024. 
  • Iedere Groninger kan meedoen. 
  • We mailen de winnaar op 9 april 2024 met het goede nieuws. 
  • Je kunt vervolgens via de mail aan ons doorgeven op welke datum jij graag naar de voorstelling gaat.  

Aanmelden

Aanmelden is niet meer mogelijk