Publieksavond Kampvuur van Gronings Vuur in de Veenkoloniën (afgelopen)

Toukomstproject Gronings Vuur organiseert op woensdag 29 november de publieksavond ‘Kampvuur’. In vijf jaar tijd gaat dit project als een lopend vuurtje door alle gemeenten in de provincie Groningen. Na de eerste productie Elkenain, Zicht op Westerwolde en de tweede productie Onze Grond in Oldambt is het nu dus de beurt aan de Veenkoloniën (gemeenten Stadskanaal, Pekela en Veendam).

Lokale verhalen

De verhalen die lokaal leven, vormen de basis van een theatrale productie van Gronings Vuur. De uitvoer van de productie in de Veenkoloniën staat gepland in mei 2024. De inhoud wordt mede bepaald door de input van inwoners uit de Veenkoloniën. Deze bijeenkomst op 29 november is de laatste in een reeks inwonersavonden. Alle verhalen die Gronings Vuur tot nu toe heeft opgehaald bij de inwoners worden hier samengevat. Ook blikken ze vooruit op de theatrale productie die in het nieuwe jaar plaatsvindt.

Tijdens Kampvuur zetten we de opbrengsten op een rij en vragen we of er nog zaken zijn die we gemist hebben of die toegevoegd kunnen worden. Want hebben we goed geluisterd? We nodigen iedereen dan ook van harte uit om langs te komen.

GEA SMIDT, ALGEMEEN EN ARTISTIEK LEIDER

Aanmelden

Mail naar info@groningsvuur.nl om je aan te melden. De bijeenkomst is gratis te bezoeken.

Praktische informatie

Gratis toegang


Dorpshuis de Wending
Zuidwending 199
9644 XE Veendam