Beeldmerk

5 jaar Nationaal Programma Groningen

Vandaag, 11 maart, bestaat Nationaal Programma Groningen alweer vijf jaar. Wij zijn trots op alle waardevolle initiatieven en samenwerkingen die de afgelopen vijf jaar zijn ontstaan. Initiatieven waar we samen met Groningers, jong en oud, aan werken. Er is door inwoners, bedrijven, organisaties en overheden in Groningen ontzettend veel in gang gezet. Van biodiversiteit, economie, landschap, cultuur, armoede tot gezondheid, onderwijs en kinderen. De eerste resultaten van projecten zijn zichtbaar, andere projecten duren een generatie lang. Toukomst staat in de spotlights als uniek voorbeeld van burgerparticipatie in Nederland.

Op naar de volgende vijf jaar van ons tienjarig programma. Ondertussen werken we ook aan iets nieuws. Aan Nij begun. Wat dat voor ons gaat betekenen wordt vervolgd, ook dat doen we in Groningen samen!

Jubileumacties, feiten en cijfers, interviews
We hebben een speciale pagina op onze website gemaakt die in het teken staat van vijf jaar Nationaal Programma Groningen. Op deze pagina staan jubileumacties, interviews, feiten en cijfers en binnenkort ook een video. Je vindt deze pagina op: www.nationaalprogrammagroningen.nl/5-jaar


Lees meer…