Zoë vertelt over haar opdracht in Delfzijl-Noord

De eerste opdracht zit er voor onze zes trainees bijna op! Elke acht maanden een nieuwe opdracht op een andere plek en dat twee jaar lang. Een opdracht gericht op het uitvoeren van het lokale programma van een gemeente of het provinciale programma van de provincie. Trainee Zoë over haar opdracht bij de gemeente Eemsdelta: “Het is heel afwisselend, soms zit ik bij een wethouder aan tafel en soms bij een bewoner op de bank. Ik voelde me heel welkom en mocht veel eigen initiatief tonen.”

Hierover meer in het gesprek tussen de trainees Zoë en Marijn. In de video vertelt Zoë over haar rol bij het sociaal programma Delfzijl-Noord, één van de projecten in het lokale programma van Eemsdelta. Maar ook wat ze heeft geleerd en hoe ze haar tijd daar heeft ervaren. “De volgende trainee gaat hier een mooie tijd beleven, want als je hier eenmaal rondloopt wil je hier eigenlijk niet meer weg”, vertelt Zoë.

Het is heel afwisselend, soms zit ik bij een wethouder aan tafel en soms bij een bewoner op de bank. Ik voelde me heel welkom en mocht veel eigen initiatief tonen.


Lees meer…