Vacature projectbegeleider Toukomst

Voor het begeleiden van Toukomstprojecten zijn wij op zoek naar een collega die ons team komt versterken. Ben jij iemand die van aanpakken, organiseren en adviseren houdt? Als projectbegeleider Toukomst ga je je bezighouden met het begeleiden en ondersteunen van initiatiefnemers. In deze functie ligt jouw focus voornamelijk op projecten die raakvlakken hebben met het project Roemte.

Toukomst

Het doel van het Toukomstprogramma is om samen met Groningers te werken aan de toekomst van Groningen. In 2020 zijn er door Groningers maar liefst 900 ideeën ingestuurd, deze zijn gebundeld tot verschillende grotere projecten. Samen met initiatiefnemers, bedrijven en organisaties zijn we bezig om deze projecten uit te werken.

Iets voor jou?

Bekijk dan hierboven de vacature! Reageren kan tot en met woensdag 16 maart. De sollicitatiegesprekken staan gepland op maandag 28 maart.


Lees meer…