Afbeeling met de tekst: Online Fondsenmiddag, donderdag 17 maart 2022

Donderdag 17 maart Fondsenmiddag

Heb jij een idee dat bijdraagt aan de toekomst van Groningen én ben je daarvoor nog op zoek naar advies of financiering? Donderdag 17 maart organiseren we samen met Ideeënbank Groningen een online Fondsenmiddag.

Alle Groningers met een goed idee dat bijdraagt aan de toekomst van de provincie krijgen de gelegenheid om hun idee aan adviseurs, regionale én landelijke fondsen te presenteren. Zij kijken of het idee kansrijk is, geven tips en helpen op weg.

Je krijgt de gelegenheid om je idee aan adviseurs, regionale én landelijke fondsen te presenteren!

Adviseurs, regionale én landelijke fondsen

Adviseurs van bijvoorbeeld Groninger Dorpen, Samenwerkingsverband Noord-Nederland, CMO STAMM en GroBusiness kunnen je helpen bij het verder ontwikkelen van plannen of het zoeken naar financieringsmogelijkheden. Regionale en landelijke fondsen zijn aanwezig bij presentaties die passen bij hun doelstellingen.

Korte presentatie

In een pitch, oftewel een korte presentatie, van vijf minuten licht je online jouw idee of project toe, waarop adviseurs en fondsen reageren. De organisatoren nemen na afloop contact op met je om eventuele vragen te beantwoorden en contactgegevens te delen.

Meld je aan en pitch jouw idee aan adviseurs, regionale en/of landelijke fondsen. Schrijf je in vóór maandag 7 maart! Meer info en aanmelden op nationaalprogrammagroningen.nl/fondsendag


Lees meer…