Logo van GroBusiness

GroBusiness: voor vragen van Groningse ondernemers

Ondernemers in de provincie Groningen kunnen door een bijdrage uit ons programma sinds gister met hun vragen terecht bij het nieuwe ondernemersloket GroBusiness. Specialisten met een ondernemersachtergrond uit verschillende sectoren staan bij het contactpunt klaar voor advies of om mee te sparren. Ze denken met ondernemers mee en informeren over de regelingen en financieringsmogelijkheden waar zij gebruik van kunnen maken.

Er is een grote behoefte van ondernemers aan ondersteuning tijdens de coronacrisis, daarom zijn provincie Groningen en Economic Board Groningen dit loket gestart. GroBusiness draagt indirect bij aan meer banen, meer bedrijvigheid en een aantrekkelijker vestigingsklimaat en daarmee een leefbare en vitale provincie Groningen.

Advies over innoveren, verbeteren en verduurzamen van bedrijfsactiviteiten

GroBusiness is er voor alle ondernemers uit Stad en Ommeland en helpt bij het innoveren, verbeteren en verduurzamen van hun bedrijfsactiviteiten, zodat zij kunnen groeien. Ook geeft het team passend advies aan bedrijven die het moeilijk hebben, zoals tijdens de huidige coronacrisis. Alle ondernemers uit Groningen met een vraag over onder andere financiering, coronaregelingen, digitalisering of verduurzaming kunnen contact opnemen.

Thema's van GroBusiness: financiering, groei, innovatie, digitalisering, bedrijfsvoering en overige onderwerpen

Verbinding met ondernemersorganisaties Stad en Ommeland

Ondernemers kunnen telefonisch of per e-mail contact opnemen. Daarnaast zoeken de specialisten van GroBusiness zelf contact met ondernemers om vragen en behoeften in kaart te brengen. Ook organiseert GroBusiness (online) bijeenkomsten over actuele en relevante onderwerpen voor Groningse ondernemers. De specialisten van GroBusiness gaan samenwerken met relevante organisaties uit de regio, zoals de NOM, Samenwerkingsverband Noord-Nederland (SNN) en ondernemersnetwerken. Het leggen van verbindingen en het opbouwen van een duurzame relatie met ondernemers en ondernemersorganisaties staat centraal.


Lees meer…