Informatieve Toukomstbijeenkomst via YouTube

De volgende fase van het programma Toukomst is gestart. De Toukomstprojecten zijn bekend en alle inwoners van de provincie Groningen kunnen tot uiterlijk 4 oktober de projecten beoordelen via de Toukomstwebsite.

Met een informatieve bijeenkomst hebben we maandag 21 september 2020 de leden van de gemeenteraden, Provinciale Staten en het bestuur van Nationaal Programma Groningen bijgepraat over het project Toukomst. Ook benieuwd naar wat er besproken is? De YouTube livestream is via de website van Toukomst terug te zien.

Korte terugblik

Gespreksleider Aize Bouma sprak tijdens de bijeenkomst met tafelgasten Siem Jansen, Adriaan Geuze (directeur West 8), Jasmijn Koelega (projectleider Toukomst, West 8) en Rob Schuur (onafhankelijk voorzitter van het Toukomstpanel) over het werk dat de afgelopen maanden is verricht én over de nieuwe fase die is aangebroken: het beoordelen van de projecten en de rol van het burgerpanel.


Lees meer…