Terug naar nieuwsoverzicht

Via de telefoon en e-mail bereikbaar

Vanwege het coronavirus zijn ook wij genoodzaakt om vanuit huis te werken. Gelukkig zijn we telefonisch en via e-mail gewoon te bereiken! Helaas betekent dit dat de laatste activiteiten voor de Toukomsttour niet doorgaan. We zijn druk bezig om te kijken hoe het vervolg van Toukomst er nu uit gaat zien. We laten het jullie weten zodra hier meer over bekend is.


Lees meer...

Gespreksleiders zijn aan het beeldbellen tijdens Toukomst bundelsessies
Lees meer

Bundelen van ideeën voor Toukomst

De afgelopen weken stond ons project Toukomst in het teken van het bundelen van de 900 ingestuurde ideeën. Groningers, jong en oud, deden mee aan onlinebijeenkomsten. Tijd voor een korte terugblik en een vooruitblik over de aanpak na de zomer.

Logo van Hive.Mobility
Lees meer

"Samen werken we aan morgen"

Met Hive.Mobility wil Ilse Mensink de positie van Groningen verder versterken. De oplossingen voor slimme mobiliteit moeten op lange termijn bijdragen aan de economie, de arbeidsmarkt én de leefbaarheid in de provincie.

Kinderen spelen op in de speeltuin in Galkemaheerd
Lees meer

Groen licht voor nieuwe projecten

De gemeente Groningen heeft groen licht gekregen voor haar lokale programma. De gemeente Delfzijl voor het project Delfzijl Centrum Zuidoost. En daarnaast is ook het programma Energieparticipatie goedgekeurd.