Terug naar nieuwsoverzicht

Via de telefoon en e-mail bereikbaar

Vanwege het coronavirus zijn ook wij genoodzaakt om vanuit huis te werken. Gelukkig zijn we telefonisch en via e-mail gewoon te bereiken! Helaas betekent dit dat de laatste activiteiten voor de Toukomsttour niet doorgaan. We zijn druk bezig om te kijken hoe het vervolg van Toukomst er nu uit gaat zien. We laten het jullie weten zodra hier meer over bekend is.


Lees meer...

Lees meer

Het eerste jaarverslag

In 2018 en 2019 hebben in totaal honderd projecten een bijdrage ontvangen vanuit Nationaal Programma Groningen. Het gaat om een investering van bijna 128 miljoen euro.

Lees meer

Impulsloket geopend

Voor stichtingen, verenigingen, coöperaties en kleine ondernemers in onze provincie is vanaf vandaag het Impulsloket geopend! Hier kun je terecht met een goed idee waar net even een grotere investering voor nodig is.

Lees meer

Totaal 900 ideeën voor Toukomst

Toukomst heeft in totaal 892 ideeën voor de toekomst van Groningen opgeleverd. Siem Jansen spreekt van een groot succes: ”Onze verwachtingen waren hooggespannen, maar die zijn zelfs overtroffen".