Terug naar nieuwsoverzicht

Locatie programmabureau

Het programmabureau van Nationaal Programma Groningen werkt vanuit het voormalige gemeentehuis van Ten Boer, aan de Hendrik Westerstraat 24. Hij werkt al één dag per week voor het programmabureau, maar directeur Siem Jansen start op dinsdag 11 juni fulltime. Ondertussen voert hij kennismakingsgesprekken en werkt hij aan de samenstelling van het programmateam. De eerste vacature hiervoor staat inmiddels op de website.


Lees meer...

Gespreksleiders zijn aan het beeldbellen tijdens Toukomst bundelsessies
Lees meer

Bundelen van ideeën voor Toukomst

De afgelopen weken stond ons project Toukomst in het teken van het bundelen van de 900 ingestuurde ideeën. Groningers, jong en oud, deden mee aan onlinebijeenkomsten. Tijd voor een korte terugblik en een vooruitblik over de aanpak na de zomer.