← Terug naar nieuws

“Wij zijn de toekomst”

5 maart 2019

Studenten van de opleidingen Maritiem Officier en Allround Operationeel Technicus gaven 11 december één van zes borden vol ideeën aan de kwartiermakers.

Op de foto van links naar rechts: Maarten van Poelgeest, Jesper Schults, Vincent Bernardus, Aldert Weerd en Frank de Vries.

Deze zijn door Noorderpoort studenten volgeschreven met hun wensen en prioriteiten voor Nationaal Programma Groningen. Jesper Schults: “Als jongeren zíjn wij de toekomst van deze omgeving. Volwassenen kunnen binnen Nationaal Programma Groningen wel de beslissingen willen maken, maar wij moeten hier wonen en laten dus ook onze stem horen. Vooral vervoer en woningbouw vinden we belangrijke thema’s om wonen in de regio Delfzijl aantrekkelijk te houden.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Lees ook...

'Groningers moeten kunnen eten van Nationaal Programma Groningen'

Interview over Nationaal Programma Groningen met voorzitter René Paas en directeur Siem Jansen.

Locatie programmabureau voormalig gemeentehuis Ten Boer

Vanaf juni gaat het programmabureau van Nationaal Programma Groningen zich vestigen in het voormalige gemeentehuis in Ten Boer.

Tussenstand december

Er zijn twee leidende uitgangspunten bij het ontwerpen van een hoofdstructuur voor Nationaal Programma Groningen: de inhoudelijke doelen en het eigenaarschap.