Deelnemers op de Fondsenmarkt

Inloopbijeenkomsten Nij Begun

Ga zaterdag 25 mei of zaterdag 15 juni in gesprek over de ‘Nij Begun’ plannen voor de toekomst van Groningen en Noord-Drenthe. Er wordt meer vertelt hoe het ervoor staat met de maatregelen die een jaar geleden zijn aangekondigd in de kabinetsreactie ‘Nij Begun’.

Belangrijke onderwerpen deze dag zijn onder andere herstel (schade, versterken en gezondheid) en de sociale en economische ontwikkeling van Groningen en Noord-Drenthe. Daarnaast worden bezoekers uitgenodigd mee te denken over het verder uitwerken van de isolatieaanpak en wat er nodig is om deze aanpak tot een succes te maken.

Samen in gesprek

Bespreek tijdens de bijeenkomsten jouw vragen, ideeën en wensen met bestuurders en medewerkers van betrokken overheden (gemeenten en provincie) en organisaties die meer weten over de genoemde onderwerpen.

Ook medewerkers van ons programma zijn aanwezig. Zij vertellen je graag meer over ons programma en over onze loketten. Heb je een goed idee voor onze provincie? Dan kun je wellicht terecht bij ons Impulsloket, Loket Leefbaarheid of het Loko Loket.

Praktische informatie

Het is een inloopbijeenkomst, dus je kunt op elk moment tussen 10.30 en 13.30 uur binnenlopen. Koffie, thee en koek staan voor je klaar.

Zaterdag 25 mei 2024 | 10.30 – 13.30 uur

  • Gemeentehuis, Raadhuisplein 1, Stadskanaal

Zaterdag 15 juni 2024 | 10.30 – 13.30 uur

  • Dorpshuis, Fromaweg 2, Wirdum