Deelnemers op de Fondsenmarkt

Inloopbijeenkomst Nij Begun (afgelopen)

We nodigen je van harte uit op zaterdag 20 april tussen 10.30 en 13.30 uur voor de eerste inloopbijeenkomst in het provinciehuis te Groningen. We geven je meer informatie en gaan graag met je in gesprek over de ‘Nij Begun’ plannen voor de toekomst van Groningen en Noord-Drenthe, naar aanleiding van de gevolgen van de gaswinning.

Samen in gesprek

Bespreek tijdens de bijeenkomst jouw vragen, ideeën en wensen met diverse bestuurders van de provincie Groningen, Groninger en Drentse gemeenten en waterschappen. En ga in gesprek met medewerkers van ons programma en medewerkers van betrokken gemeenten, organisaties, provincie en het Rijk.

Maatregelen Nij Begun

Bovengenoemde partijen vertellen je meer over hoe het ervoor staat met de maatregelen die een jaar geleden zijn aangekondigd in de kabinetsreactie ‘Nij Begun‘. Belangrijke onderwerpen deze dag zijn onder andere herstel (schade/versterken), de sociale en economische ontwikkeling van Groningen en Noord-Drenthe en verduurzaming. Ook wordt tijdens de bijeenkomst op 20 april een website gelanceerd waar meer informatie over Nij Begun en een agenda te vinden is.

Praktische informatie

Het is een inloopbijeenkomst, dus je kunt op elk moment tussen 10.30 en 13.30 uur binnenlopen. Koffie, thee en koek staan voor je klaar. Lees meer of meld je aan:

Wanneer? Zaterdag 20 april van 10.30 tot 13.30 uur.

Waar? In het provinciehuis in Groningen, Atrium (ingang Martinikerkhof)