Decoratieve foto van studenten die samenwerken aan een project

Vier trainees gezocht voor de toekomst van Groningen

Wij zoeken vier afgestudeerde hbo’ers en wo’ers die zich graag als trainee willen inzetten voor een goede toekomst van Groningen. De komende twee jaar ga je fulltime aan de slag met uiteenlopende opdrachten op verschillende plekken in de provincie. Opdrachten voor gemeenten in het aardbevingsgebied en/of de provincie Groningen. Daarnaast volg je een opleidingsprogramma bij Vonk Traineeship. Zij gaan je begeleiden bij je professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Wat ga je doen?

Er is veel werk te verrichten binnen ons programma. Daarnaast helpen we jong talent graag om zich verder te ontwikkelen. Binnen het traineeship werk jij aan programma’s en projecten die voor Groningen het verschil maken. Je krijgt de kans om bij gemeenten en/of de provincie vanuit diverse rollen een bijdrage te leveren aan de ambities van Nationaal Programma Groningen: het versterken van de leefomgeving, de economie, opleidingen, banen en de natuur en het klimaat. Daarnaast krijg jij alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, je netwerk uit te bouwen en om kennis te maken met de grootste opgaven in onze regio.

Het Vonk ontwikkelprogramma

Tijdens het uitgebreide ontwikkelprogramma begeleidt Vonk jou op een verrassende, innovatieve én persoonlijke manier. Het programma bestaat uit drie hoofdlijnen: persoonlijk leiderschap, professionele vaardigheden en jouw toekomst in Groningen. Samen met je mede-trainees volg je trainingen en krijg je coaching en intervisie van ervaren adviseurs, ondernemers, onderzoekers en inspirerende trainers.

Online Meet & Greet

Stel je vragen over het traineeship of de selectieprocedure tijdens de online Meet & Greet op donderdag 10 juni a.s. van 15.30 tot 17.00 uur. Aanmelden kan tot 9 juni via .

Durf jij het aan?

Bekijk de vacature en stuur ons uiterlijk donderdag 17 juni 2021 je motivatiebrief en CV.


Lees meer...