Doe mee aan de voorstelling Hooge Tonen in Het Hogeland

Voor de voorstelling Hooge Tonen is Toukomstproject Gronings Vuur op zoek naar enthousiaste inwoners van Het Hogeland, die een bijdrage willen leveren aan deze bijzondere voorstelling. Onder andere zangers, koorleden, blazers en slagwerkers. Ook is er ruimte voor figuranten en spelers die onderdeel kunnen worden van deze muzikale vertelling. In vijf jaar tijd gaat dit project als een lopend vuurtje door alle gemeenten in de provincie Groningen.

,,Ik hoop dat er zoveel mogelijk mensen meedoen”, spreekt creatief producent Bart de Vrees uit. Hij wil samen met inwoners van Het Hogeland een muzikale vertelling over de toekomst van Het Hogeland neerzetten. ‘Hooge Tonen, dat niets in stilte achterblijft’ is de titel van de voorstelling die eind september wordt gespeeld op het fraaie Landgoed Verhildersum in Leens.

Meedoen

Wil je een bijdrage leveren? Doe dan mee! Of ken je iemand voor wie dit interessant is? Iedereen is welkom; van jong tot oud, van ervaren tot onervaren. Bart: ”We zoeken een rol waarin jij je prettig voelt.”

Kom kennismaken op 7 juli

Op 7 juli aanstaande is er van 13:30 tot 16:30 uur een kennismakingsmiddag in Ons Schathoes bij Verhildersum. Hier maak je kennis met elkaar en wordt er van alles vertelt over de voorstelling. Ook ga je die middag samen aan de slag met muziek, klank en taal en wordt de omgeving verkend waarin de voorstelling zich af gaat spelen.

Repetities

De repetities vinden plaats op 7, 14, 21 en 22 september (overdag) en op 18 september (avond). De generale repetitie staat gepland op 25 september (avond). Exacte tijden en locaties van de repetities volgen.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via dit formulier. Voor vragen kun je een mail sturen naar hannelore@groningsvuur.nl.

Van 26 tot en met 29 september verrijst in het hart van Het Hogeland het dorp van de toekomst. Dit dorp is het decor voor Hooge Tonen, een muzikale vertelling over de toekomst van Het Hogeland. Kaarten voor Hooge Tonen zijn vanaf 7 juli verkrijgbaar via de website van Gronings Vuur.